İNGİLTERE ÇALIŞMA VİZESİ : Bilgi, öneri ve başvurularınız için!

İngiltere Çalışma Vizesi Başvurusu için Şartlar Nelerdir?

Güncellenme Tarihi: 2017-10-20 04:17:55

Başvurulacak İngiltere Çalışma Vizesi türüne göre sağlanması gereken şartlar ve hazırlanması gereken evraklar değişkenlik arz etmektedir. Başvurulacak İngiltere Çalışma Vizesi türü ise İngiltere'deki çalışma şekline ve süresine göre farklılık göstermektedir.

Genel olarak her İngiltere Çalışma Vizesi türü için başvuru yapılırken İngiltere'de yapılacak işe dair kişinin yeterliliğini gösteren belgeler İngiltere Çalışma Vizesi başvurusu esnasında sunulmalıdır. Bu bağlamda şimdiye kadar almış olduğunuz eğitimler, iş tecrübeleri ve sahip olunan portfolyolar önem arz etmektedir.

İngiltere'de bir işveren ile çalışılacaksa bahsi geçen işverenin mutlak surette İngiltere Çalışma Vize başvurusu sahibi adına İngiltere Çalışma İzni çıkartmış olması gerekmektedir.

İngiltere'de yatırım yapmak amaçlanıyorsa kişinin sahip olması gereken minimum sermaye ve diğer bazı şartlar bulunmaktadır. İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak çalışmak isteniyorsa Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Çalışma Vizesi başvurusu yapılmalı olup bu vize türü için detaylı açıklamalar İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sayfasında bulunmaktadır.

İngiltere Çalışma Vizesi, İngiltere Çalışma İzni ve Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vizesi başvurusu hakkında detaylı bilgi için firmamızla irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İngiltere Çalışma (İş) Vizesi ile ilgili olarak vize danışmanlarımızla iletişime geçmek için lütfen tıklayınız »

  • "İngiltere Çalışma Vizesi Başvurusu için Şartlar Nelerdir?" sayfası 1408 defa okundu
  • ingiltere vizesi, çalışma, iş, ingiltere, vize, izin, şart, koşul, yeterlilik
x

Bizi Takip Edin