İngiltere Çalışma İzni Vizesi Tier-1 Mezun Girişimci Vizesi ile Nasıl Alınır?

Güncelleme Tarihi: 2019-06-25 04:24:02

İngiltere Çalışma İzni Vizesi, Tier-1 Mezun Girişimci Vizesi olarak almak isteyen bireylerin puan bazlı sistem içerisinde tamamlanması gereken evrakları titizlikle hazırlaması vize alma ihtimalini artıracaktır.

İngiltere Çalışma İzni Vizesi türlerinden biri olan Tier-1 Mezun Girişimci Vizesi, İngiltere vize türlerinden puan bazlı sisteme tabiidir. 6 Temmuz 2019’dan itibaren mezun girişimci vizesi başvurusu askıya alınmıştır. Ancak hali hazırda bu vizeye sahip bireyler 5 Temmuz 2025 yılına kadar uzatma başvurusu yapabilir, 5 Temmuz 2027 yılına kadar da sürekli oturum başvurusu yapabilir. Ailesini yanına alabilir. Ancak vize sahiplerinin bağımlı başvurusu yapacak aile üyesi kadar belirli bir maddi gelire veya birikime sahip olması beklenmektedir. Detaylar aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

İngiltere’de bulunulan süre

Aile üyesi sayısı

Kişi başı GBP

12 aydan kısa süre Birleşik Krallık’ta bulunanlar

Yalnızca partner

1.890 GBP

Partner + 1 çocuk

1.890 GBP + 1.890 GBP 

Partner + 2 çocuk

1.890 GBP + 2 x 1.890 GBP

12 aydan uzun süre Birleşik Krallık’ta bulunanlar

Yalnızca partner

630 GBP

Partner + 1 çocuk

630 GBP + 630 GBP

Partner + 2 çocuk

630 GBP + 2 x 630 GBP

İngiltere Çalışma Vizesi türleri için gerekli maddi yeterlilik kıstaslarının neler olduğunu sitemizi inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Başvuru formları doldurulup, dilekçeler yazılıp, başvuru evraklarının tercümesi gerekenler İngilizceye tercüme edilip, başvuru merkezinden alınan randevu gün ve saatinde başvuru dosyası ve biyometrik bilgiler teslim edilerek vize başvuru işlemleri tamamlanmış olacaktır. Başvuru prosedürlerinin neler olduğunu buradan öğrenebilirsiniz.

İngiltere Çalışma İzni Vizesi, konusunda bilgi almak isteyen bireyler İngiltere vizesi ve Çalışma Vizesi konusunda uzmanlaşmış danışmanlarıyla başvuru sahiplerine profesyonel destek veren Londra, Ankara, İstanbul, İzmir, Antep ofislerimizi ziyaret edebilir veya telefon aracılığıyla ulaşarak vize işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Tüm İngiltere vizesi türleri üzerine detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz.

Firmamız 2006 yılından beri İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla İngiltere Vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir.

“İngiltere Çalışma İzni Vizesi nasıl alınır?”, “Tier-2 Vizesi başvuru evrakları nelerdir?”, “Tier-5 Geçici Çalışma Vizesi aldıktan sonra hangi prosedürlerin izlenmesi gereklidir?” gibi soruları bulunan bireyler İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla danışmanlarımıza ulaşarak her türlü sorularına yanıt bulabilirler. Çalışma Vizesi başvurusu ile ilgili bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

"İngiltere Çalışma İzni Vizesi Tier-1 Mezun Girişimci Vizesi ile Nasıl Alınır?" sayfası 256 defa okundu